uvex från topp till tå

Skyddshjälmar

Prisbelönta. Säkra. Bekväma. Enastående huvudskydd från uvex.

Nu kan du enkelt kombinera hjälmar och skyddsglasögon med den integrerade klämman för skyddsglasögon IES.

Våra sportiga stötskyddsmössor är moderiktiga huvudskydd för zoner där hjälm inte är obligatoriskt.

Skyddsglasögon

Enastående design, maximal komfort, utmärkt skydd – våra suveräna skyddsglasögon vinner regelbundet internationella designpriser och produkttävlingar.

Hur säkra är dina skyddsglasögon egentligen? Ta reda på med den här videon!

Hur fungerar UV-skydd? Varför behöver jag anti-reflexbeläggningar? Vilken linstoning passar bäst för skogsarbete? Vi går till botten med liknande frågor i vår expertblogg.

Hörselskydd

Alla varianter av tillförlitliga hörselskydd: engångsöronproppar, synliga, med vikbar bygel eller som matchar hjälmen? Du väljer själv.

Vi hjälper dig gärna att hitta det perfekta hörselskyddet – och om du funderar på vad buller egentligen är och vilka faror det medför hittar du svaret i vår expertblogg.

Andningsskydd

Serien uvex silv-Air står för effektiva andningsskydd i skyddsklasserna FFP1, FFP2 och FFP3.

Om du letar efter det perfekta andningsskyddet som uppfyller dina krav kan du ta en titt på hjälp med uvex andningsskydd.

Den grundläggande funktionen hos partikelfiltrerande ansiktsmasker förklaras i uvex expertblogg.

Skyddskläder och arbetskläder

På våra produktsidor hittar du funktionella, snygga arbetskläder, som matchar företagets uvex skyddskläder och kan skräddarsys med en logotyp eller emblem på begäran.

Om du är på jakt efter tillförlitligt skydd när du arbetar med kemikalier kan du vara säker på att hitta det du söker i vårt sortiment av skyddsoveraller för engångsbruk.

Våra skyddskläder med skydd mot flygande gnistor uppfyller de särskilda kraven inom metallarbete – läs allt om systemet uvex metalworking pro.

Skyddshandskar

I vårt breda sortiment av skyddshandskar hittar du lösningar vare sig du behöver skydd mot mekaniska risker, vid arbete med kemikalier eller skärskydd.

Vi är särskilt stolta över att vår produktionsanläggning för uvex skyddshandskar i Lüneburg är en av årets 100 bästa innovatörer. I den här korta men intressanta filmen får du veta allt om handskproduktionen.

uvex och HexArmor® – två varumärken med ett övergripande uppdrag: att skydda människor. Nu erbjuder vi ett utvalt sortiment av skyddshandskar från HexArmor till alla uvex-kunder på östra halvklotet (Europa, Afrika, Mellanöstern och Ryssland). Visa sortimentet av skyddshandskar från HexArmor® på HexArmor

Skyddsskor

Fotskydd från uvex är utmärkt fotskydd, som tänjer på gränserna och öppnar nya dimensioner.

I vår expertblogg hittar du information om ett stort antal ämnen relaterade till fotskydd – från ergonomi till ESD med allt från hållbara till antistatiska produkter.

Individuell personlig skyddsutrustning

Personlig skyddsutrustning som skräddarsys efter dina behov. På uvex innefattar det:

 ett stort urval av datorglasögon och skyddsglasögon på recept

 individuella fotskydd – från fotskydd som är kompatibla med innersulor till ortopediskt anpassade

 hörselskydd som är specialanpassade för hörselgången

Säkra tips från uvex

Skyddshandskar för arbete med kemikalier måste väljas noggrant. Vår onlinekonsult kan hjälpa dig.
Till uvex Chemical Expert System

Det kan vara svårt att hitta den perfekta linstoningen, men du kanske kan använda vår interaktiva onlinehjälp för att navigera dig fram bland en rad toningar och deras avsedda ändamål.
Till hjälp med linstoning

Senaste inläggen på uvex expertblogg

Mer från uvex på sociala medier