Om oss

uvex akademi erbjuder kvalificerad utbildning i ämnen relaterade till personlig skyddsutrustning (PPE) och säkerhet på arbetsplatsen. Vi fokuserar på praktisk kunskap och våra instruktörer ger deltagarna en interaktiv upplevelse av säkerheten på arbetsplatsen.

Säkerhet nära till hands

Hörnstenarna i vår utbildningsmetodik omfattar fokus på tillämpningar och praktisk betydelse. Integreringen av övningar, fallstudier, rollspel och tester i democenteraktiviteter garanterar interaktion.

Du kan dra nytta av vår expertis tack vare:

  • framstående talare inom vetenskaplig forskning and näringsliv
  • en professionell, banbrytande miljö för inlärning och innovation
  • praktisk erfarenhet av specialistkunskap
  • konsultationer vid arbetsplatsanalyser och utvärderingar

Erkänd av VDSI och VÖSI

uvex akademi är det första oberoende utbildningscentret för säkerhet på arbetsplatsen som erbjuder utbildningsseminarier som erkänns av tyska förbundet för säkerhet, hälsa och miljöskydd på arbetsplatsen (VDSI) och förbundet för österrikiska säkerhetsingenjörer (VÖSI). Seminarierna ger VDSI- eller VÖSI-poäng som räknas in i kravet på fortbildning för chefer inom säkerhet på arbetsplatsen.

Alla evenemang lämpar sig för personer som utbildar sig till chefer inom säkerhet på arbetsplatsen i enlighet med avsnitt 5 (3) i den tyska lagen om säkerhet på arbetsplatsen (ASiG) och avsnitt 83 (8) i den österrikiska lagen om medarbetarskydd (ASchG). Dessutom är utbildningsanläggningen certifierad i enlighet med kvalitetshanteringsstandarden ISO 9001:2008.

Arrangera ett seminarium just för dig – det är enkelt

Har du särskilda utbildningsbehov, eller vill du att vi utbildar en hel medarbetargrupp åt dig eller införlivar företagsspecifika ämnen vid ett evenemang?

uvex akademi erbjuder även enskilda seminarier som exklusiva företagsseminarier och utformar en rad seminarier och evenemang utifrån kundens behov på begäran. Vi erbjuder stor flexibilitet i utformningen:

  • enskilt eller företagsspecifikt seminarieinnehåll
  • användning av exklusiva rum, stödprogram på begäran och catering
  • upp till 60 personer per evenemang, hotellbokningar till specialpriser
  • evenemang som varar i en eller flera dagar antingen på tyska eller engelska

Finns alltid där för dig – var du än är

Alla enskilda seminarier vi erbjuder kan även bokas som interna seminarier på en plats som du själv väljer. Vi kommer överens om datum och tid med dig.

Det är bara att kontakta oss. Vi ger dig gärna mer detaljerad information!

Direktlinje till uvex akademi

uvex Academy
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Siemensstraße 6
90766 Fürth
Germany

Telefon: +49 911 9736-1710

Dela Skriv ut