Virtuell rundtur

uvex akademi är en kunnig utbildningspartner med över 1 000 kvadratmeter utbildningsutrymme som väcker säkerhet på arbetsplatsen till liv med aktiva och praktiska aktiviteter. Följ med oss på en virtuell rundtur!

Utrustning i testnings- och demonstrationscenter

Testnings- och demonstrationscentret har toppmodern utrustning som omvandlar den teoretiska säkerheten på arbetsplatsen till en praktisk upplevelse: Ballistisk testutrustning som uppfyller DIN EN och STANAG, laserteststation, klimatkammare och mycket annat.

Utbildningsrum

I utbildningsrummen finns modern konferens- och seminarieutrustning och plats för upp till 65 deltagare. Den flexibla rumsutformningen gör att rummen kan användas på olika sätt: Seminarier, konferenser, presskonferenser, kundevenemang, symposier – allt är möjligt.

uvex museum

Det fascinerande museet överbryggar glappet mellan tradition och framtid, nytänkande och visioner från 1926 till idag. Här väcks 90 år av sport och säkerhet på arbetsplatsen till liv – med exklusiva utställningar om toppidrottare som har presterat på högsta nivå och vunnit segrar med uvex produkter över hela världen.

uvex akademi bistro

I bistron på uvex akademi kan ni träffas och koppla av, och fortsätta diskussionerna vid olika evenemang. Seminarier, konferenser, symposier och evenemang – i bistron skämmer vi bort gästerna med ett brett utbud av mat och en och annan överraskning!

Dela Skriv ut