SuperFabric®: förstklassigt skydd

SuperFabric Brand Material | Safety Redefined | HexArmor®

HexArmor® har exklusiva licensrättigheter för lösningen SuperFabric®.* Den skyddar mot de farligaste föremålen på arbetsplatsen – knivar, tråd, metall, glas och nålar – vilket förhindrar allvarliga skador och besparar företag miljoner i sjukvårdskostnader. Strukturen av små skyddsplattor på SuperFabric®-materialet skyddar mot skärsår, penetration och nålstick utan att försämra rörligheten.

MER INFORMATION

En rustning på insidan

Flera av HexArmors produkter för personlig skyddsutrustning är utrustade med SuperFabric®-skydd. Personal inom bygg-, olje-, gas-, gruv- och virkesbranschen, speditörer och andra branscher har nytta av de extra skyddslagren och den höga kvaliteten hos våra hand-, arm- och kroppsskyddsprodukter. HexArmors uppdrag är att se till att personalen kan gå hem oskadd varje dag, och det börjar med vårt åtagande att få dig att känna dig säker varje gång du tar på dig skyddsutrustningen.

Beställa testmönster

Unikt skärskydd med SuperFabric®

SuperFabric®-material ger skärbeständighet enligt ANSI/ISEA-klass A6–A9, och en högre skärbeständighet än EN 388, klass 5. De små skyddsplattorna i materialet förhindrar att vassa föremål tränger in i huden och skadar den.

MER INFORMATION

SuperFabric®-materialets punkteringsmotstånd

SuperFabric®-material är utformade för att stöta bort och avleda allt från spetsiga föremål som tjocka träsplitter till enskilda tunna trådar i ståltrådsnät. Tack vare mellanrummet mellan skyddsplattorna får bäraren den nödvändiga flexibiliteten utan att detta försämrar prestandan.

MER INFORMATION

SuperFabric®-nålsticksskydd

De nålsticksbeständiga produkterna från HexArmor® har flera lager flexibelt material av märket SuperFabric® för att ge utmärkt prestanda utan att begränsa rörligheten. SuperFabric®-skyddsplattorna blockerar och avleder riskerna genom nålstick eller leder dem till de små mellanrummen mellan skyddsplattorna så att medarbetaren skyddas mot nålsticksskador.

MER INFORMATION

Dela Skriv ut
uvex
SAFETY