Mobilappar

uvex i fickan: Med våra mobilappar för iPhone eller iPad har du viktig information till hands om hörselskydd, säkerhetsglasögon med recept och andra ämnen som rör säkerheten på arbetsplatsen.

uvex storleksrådgivare för iPhone och iPad

Det kan vara knepigt att hitta skyddsskor i rätt storlek eftersom det kan variera avsevärt mellan olika leverantörer. Med den här appen för iPhone och iPad kan du ta en bild av dina fötter och efter lite algoritmmagi rekommenderar vi uvex skyddsskor i exakt den storlek och bredd som passar dig!

Ladda ned gratis på iTunes nu!

Finns på engelska och tyska

uvex app för linstoning

Testa uvex linstoningar virtuellt
(optimerad för iPad)

 

 

uvex Decibel-appen för iPhone

Med uvex Decibel-app kan du hitta rätt hörselskydd var som helst och när som helst. Mät bara volymen för att få rätt rekommendation om hörselkåpor eller öronproppar för din nuvarande situation.

Ladda ned gratis på iTunes nu!

uvex i-3-appen för iPhone

Du kan lita på uvex i-3 skyddsglasögon som anpassar sig efter din ansiktsform – tack vare sin ergonomiska brygga, variabla sidoarmsvinkel och andra innovativa funktioner. I den här appen får du lära dig alla andra funktioner hos de här extraordinära glasögonen.

Ladda ned gratis på iTunes nu!

Finns på engelska, tyska och franska

uvex RX-appen för iPad

Den här virtuella assistenten hjälper användare av skyddsglasögon som behöver receptglas att välja den optimala produkten. iPad-applikationen åskådliggör effekten av olika typer av filter och glasögon och hur väl dina nya skyddsglasögon tål stötar.

Ladda ned gratis på iTunes nu!

Du kanske också är intresserad av

Du kan hitta andra digitala medier av uvex på Video och Kataloger och broschyrer.

Dela Skriv ut
uvex
SAFETY