Kemikalieskyddshandske uvex u-fit

art.nr: 60596

  • robust och flexibelt engångsskydd
  • certifierat enligt EN 374
  • mycket god kemikalieresistens och livsmedelssäker

uvex u-fit – mångsidigt engångsskydd

Engångsskyddshandsken uvex u-fit övertygar framför allt med sin goda mekaniska hållfasthet. Den är flexibel och robust, skyddar väl mot smuts och olja, och är därmed perfekt för lätta och fina monteringsarbeten.

Allmänna egenskaper

  • en tunn och pålitlig NBR-engångshandske (0,10 mm)
  • NBR (nitrilgummi), ca 0,10 mm
  • färg: blå
  • finns i storlekarna: S till XL

Skyddsfunktioner

  • certifierad enligt EN 374
  • god greppsäkerhet med en grov yta
  • mycket god mekanisk hållfasthet
  • tillförlitligt skydd mot stänk vid hantering av kemikalier, såsom syror, baser, fasta ämnen och vattenhaltiga saltlösningar
  • silikonfri enligt avtryckstestet

Komfortfunktioner

  • utmärkt känsel och fingertoppskänsla
  • utmärkt passform
  • mycket hög flexibilitet

Användningsområden

engångsskyddshandskar som lämpar sig för hantering av kemikalier i samband med:

  • precisionsmonteringsarbete
  • inspektion
  • kortvarig hantering av kemikalier
  • måleri (som stänkskydd)
  • livsmedelsförädling
  • enkelt rengöringsarbete
  • produktskydd

Nedladdningar

Produktdatablad

Specifikation för Kemikalieskyddshandske uvex u-fit

Attribute Value
Produkttyp Skyddshandske för engångsbruk
Särskilda egenskaper Suitable for use in the food industry, Skydd mot virus
Produkttyp kemikalieskydd
Produktfamilj uvex u-fit
Utföranden ca. 24 cm, ruggad handskyta
Beläggning Nitrilgummi (NBR)
belagt område ca. 0,10 mm, hela handsken
Produktsystem konstruktion, health care
Norm EN 374-1:2016
Standarder EN ISO 374-1:2016/Type B (K P T)
Förenlig med livsmedel ja
Livsmedelskvalitet vattnig (pH > 4,5), sur (ph < 4,5), alkoholisk, torr (ej fet) , oljig (r3 = fisk, ost), oljig (r4 = kött, fågel), oljig (r5 = kex, bakverk)
Material ej trikåsydd
Färg blå
Storlek S, M, L, XL
Conditions of the workplace handling chemicals
Tillämpningar finsnickeri, kontrollarbete, bearbetning av livsmedel, produktskydd, kortfristig hantering av kemikalier, måleri (som stänkskydd), precision
Certifiering livsmedelskvalitet
Användningsområden målning och tapetseringsarbete
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Dela Skriv ut
uvex
SAFETY