kemikalieskyddshandske uvex u-fit strong N2000

art.nr: 60962

  • Förstärkt engångsskyddshandske
  • certifierat enligt EN ISO 374-1:2016/typ A (J K L O P S T)
  • God kemikalieresistens och livsmedelssäker

uvex u-fit – mångsidigt engångsskydd

uvex u-fit engångsskyddshandske övertygar framför allt med sin utmärkta mekaniska hållfasthet. Skyddet är flexibelt, robust och skyddar bra mot kemikaliestänk – och är därmed perfekt vid rengöringsarbeten, på laboratoriet eller i livsmedelsindustrin.

Allmänna egenskaper

  • förstärkt engångsskyddshandske av nitrilgummi (0,20 mm)
  • färg: blå
  • finns i storlekarna: S till XXL

Skyddsfunktioner

  • certifierat enligt EN ISO 374-1:2016/typ A (J K L O P S T)
  • stänkskydd vid hantering av olika kemikalier
  • god greppsäkerhet
  • mycket god mekanisk hållfasthet

Komfortfunktioner

  • högt fingertoppskänsla
  • silikonfri enligt avtryckstestet

Användningsområden

  • laboratorier
  • kemisk industri
  • precisionsmonteringsarbete
  • lackeringsarbete
  • rengöringsarbete
  • livsmedelsindustri

 

Nedladdningar

Produktdatablad

Specifikation för kemikalieskyddshandske uvex u-fit strong N2000

Attribute Value
Produkttyp Skyddshandske för engångsbruk
Särskilda egenskaper Suitable for use in the food industry, Skydd mot virus
Produkttyp kemikalieskydd
Produktfamilj uvex u-fit
Utföranden ca. 28 cm, ruggad fingertopp
Beläggning Nitrilgummi (NBR)
belagt område hela handsken
Produktsystem health care
Norm EN 374-1:2016
Standarder EN ISO 374-1:2016/typ A (J K L O P S T)
Förenlig med livsmedel ja
Livsmedelskvalitet vattnig (pH > 4,5), alkoholisk, torr (ej fet) , oljig (r3 = fisk, ost), oljig (r4 = kött, fågel), oljig (r5 = kex, bakverk)
Färg blå
Storlek S, M, L, XL, 2XL
Conditions of the workplace handling chemicals
Tillämpningar finsnickeri, måleriarbete, bearbetning av livsmedel, rengöringsarbete, precision
Certifiering livsmedelskvalitet
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Dela Skriv ut
uvex
SAFETY