Vår filosofi

uvex är ett mellanstort företag med en lång tradition, med värden som är väl förankrade i företagskulturen och med lojal personal. Tillsammans arbetar vi varje dag för att uppnå vårt definierade mål: att vara bäst!

Vårt mål är förstaplatsen

Vi kan bara nå det här målet genom att strikt hålla oss till vårt uppdrag: att skydda människor.

Vår ambition, vårt ansvar och vårt arbete är att skydda människor. Vi sänker riskerna för faror på arbetsplatsen med vår högpresterande skyddsutrustning. Men att skydda människor omfattar även: aktivt förebygga långsiktiga hälsorisker, något som blir en allt större roll med tanke på den rådande demografiska utvecklingen.

Hur kan vi skydda och bevara arbetsprestationer och anställdas hälsa inom möjligheterna med personlig skyddsutrustning? Det är en av de viktigaste frågorna i utvecklingen av modern skyddsutrustning.

Vi har redan hittat några svar på den frågan, till exempel med vårt uvex i-gonomics produktsystem, men vi stannar inte där. Inte medan det fortfarande finns produkter som vi kan förbättra, teknik som vi utveckla och innovationer som vi kan upptäcka.

Våra strategiska principer för att uppnå vårt uppdrag:

Tillverkningsexpertis från topp till tå

uvex är en innovativ varumärkesleverantör med internationell tillverkningsexpertis. Vi har egna anläggningar runt om i världen och ett högkvalificerat nätverk av strategiska partners, vilket gör att vi har ett mycket omfattande utbud av marknadens och kundernas krav. Från hjälmar till säkerhetssandaler, från skyddsglasögon med receptglas till skyddshandskar mot kemikalier.

Värde följer innovation

Vi utvecklar, tillverkar och säljer säkerhetsprodukter för arbetsplatsen med stränga krav på kvalitet, funktion och innovation. Med hjälp av vårt omfattande servicekoncept siktar vi på att fortsätta att erbjuda våra kunder mätbart mervärde – oavsett vilken kontinent de befinner sig på. Vi vill vara innovationsledare inom vår sektor.

Företag är människor

Människor är huvudfokus på uvex. Vårt mål är att skydda dem. Vi glömmer inte heller människorna bakom varje säkerhetsprodukt: Vi erbjuder vår egen personal yrkesmässig utveckling och karriärmöjligheter på ett internationellt företag och ger stöd när tillfälle ges.

Kvalitet made in uvex

Som tillverkare har vi en sträng kvalitetsstandard för våra produkter och tjänster. ”Made in uvex” garanterar våra kunder en kvalitetsnivå som de kan lita på. Vi vill kombinera ekonomi, ekologi och socialt engagemang. För att uppnå det har vi infört utmanande standarder både för oss själva och för våra nätverkspartner på våra produktionsanläggningar och för våra produkter.

 

Vårt mål är förstaplatsen.

 

Ledningsgruppen för UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG 

Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann
Stefan Wehner

Dela Skriv ut