uvex: ett varumärke – ett uppdrag

Vi skyddar människor. På arbetet och på fritiden. Vid produktionslinjen och i skidbacken. Vid svetsning eller åkning. uvex är ett varumärke med ett uppdrag: att skydda människor.

Varumärket uvex baseras på två grundpelare: Produkterna som ingår i uvex sports group är bland annat hjälmar för vintersporter, cykling och ridning, skidåkning och sportglasögon. uvex samarbetar med internationell sport på elitnivå och utrustar över 1 000 elitidrottare över hela världen. Allt kretsar kring säkerhet på arbetet i uvex safety group: Vi tillverkar personlig skyddsutrustning från topp till tå – från skyddshjälmar till skyddsskor.

Kombinationen av dessa två världar i ett varumärke blir bättre än summan av dess delar: Var du än ser namnet uvex kan du vara säker på att få den kombinerade expertisen och bästa möjliga upplevelse av sport och säkerhet på arbetsplatsen. uvex sports och uvex safety komplimenterar inte bara varandra på ett briljant sätt i produktutveckling, utan vi arbetar även tillsammans inom många andra områden, bland annat Red Bull District Ride 2014 i Nürnberg och DATEV Challenge Roth 2016. Vid stora sportevenemang som dessa är uvex inte bara på spåret med hjälmar och skyddsglasögon, utan även bakom kulisserna för att skydda monteringsteamet.

Dela Skriv ut