Innovativa produkter. Made in uvex.

uvex safety utvecklar och tillverkar innovativa arbetsskyddsprodukter för de högsta kraven. Förstklassigt kunnande, kompromisslös kvalitet och strategisk innovationshantering utgör grunden.

uvex kompetenscentrum i Fürth, Bayern, tillverkar innovativa skyddsglasögon – från glasögon med bågar till laserskyddsglasögon. De mekaniska och optiska egenskaperna kontrolleras av uvex i ett eget testlaboratorium.

uvex kompetenscentrum i Lüneburg tillverkar de modernaste skyddshandskarna Den interna tillverkningen i alla processteg – från garnutveckling till styckevis framställning – säkerställer den enastående kvaliteten.

uvex-anläggningen i Ellefeld i Saxen är specialiserad på Corporate Fashion oh skyddskläder: Tjänsteutbudet sträcker sig från den första idén till leveransen av styckevis tillverkade textilier.

"Made in uvex" gäller även de europeiska anläggningarna, till exempel det svenska hörselskyddsföretaget SwedSafe eller skotillverkningen i Italien – så att de höga kraven på produkter och tjänster alltid uppfylls.

Dela Skriv ut
uvex
SAFETY